VARÁZSOLJ ANGYALI TEKINTETET MAGADNAK!

Vásárolj legalább 1 db Max Factor False Lash Epic szempillaspirált a dm, Müller vagy Rossmann üzletekben, és Tiéd lehet egy limitált kiadású Max Factor szemhéjpúder, amellyel angyali tekintetet varázsolhatsz magadnak!

Regisztrálj mielőbb a vásárlást igazoló blokk AP kódjával és fotójával, mert garantált ajándékunkat csak az első 1500 feltöltő kapja meg!

A promoció időtartama

2016. november 14. – 2017. január 31.

garantált nyermény vár rád!

1 db limitált árnyalatú* Max Factor szemhéjpúder az első 1500 feltöltőnek

*A TERMÉK A DM, MÜLLER VAGY ROSSMANN ÜZLETEKBEN NEM KAPHATÓ, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A NYEREMÉNYJÁTÉK SORÁN ÉRHETŐ EL!

Az ajándéktermék kereskedelmi forgalomban
nem kapható, értéke 3499 Ft

A JÁTÉKRÓL

Ahhoz, hogy részt vehess a Max Factor „Az angyali tekintet a nyerő!” nyerményjátékban, legalább 1 db Max Factor False Lash Epic szempillaspirált kell vásárolnod a dm, Rossmann vagy Müller üzletekben 2016. november 14. és 2017. január 31. között. Ezután már nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalunkra, és a vásárlás során kapott blokkon szereplő AP kód, valamint a blokkról készített fotó feltöltésével igazolni a vásárlást. Regisztrálj mielőbb, mert garantált ajándékunkat csak az első 1500 feltöltő kapja meg!

Blokkfeltöltés

A blokk feltöltése regisztrációhoz kötött! Amennyiben ezt még nem tetted meg a regisztrációhoz kattints ide! Ha már regisztráltál, JELENTKEZZ BE a regisztrációnál megadott felhasználóneveddel és máris feltöltheted a blokk adatait!

Blokk AP kódja

Csak a 9 számkaraktert írd be

Vásárlás dátuma:

Nyeremény

Smokey Eye Drama Kit 2in1 szemhéj- és szemöldökpúder – Sumptuous Gold árnyalat

A Smokey Eye Drama Kit a Max Factor első 4 ágyas szemhéj- és szemöldök palettája, amely egymással remekül harmonizáló árnyalatokat tartalmaz. Az exkluzív, kereskedelmi forgalomban nem kapható paletta örök klasszikus, arany és barnás árnyalatokat tartalmaz, amely szinte mindenkinek jól áll.

A három fényes és egy matt szín könnyen felvihető és egymással építhető. A matt árnyalatok nem csupán a szemhéj, hanem a szemöldök formázására is szolgál, hogy szemsminkünknek keretet adhassunk szemöldökünk kiemelésével.

nézd meg, hogyan varázsolhatsz magadnak angyali tekintet!

További ünnepi sminkinspirációért látogass el ide, ahol a szépségbloggerek készítenek sminkeket a False Lash Epic szempillaspirál és Smokey Eye Drama Kit szemhéjpúder segítségével.